MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2013-2014 mokslo metų foto galerija / „SPORTUOK, MOKYKIS, TOBULĖK“

Šešių mokyklų moksleiviai  Nepriklausomybę paminėjo  Rukloje.
 Simboliška, kad Nepriklausomybės šventė, kuri jungia tautą, suvienija žmones bendriems troškimams ir tikslams ateina atgyjančios gamtos metu - pavasarį.
Pavasariu dvelkė ir Ruklos Jono Stanislausko pagrindinėje mokykloje kovo dešimtą dieną vykęs renginys, skirtas Nepriklausomybės dienai paminėti, taipogi suvienijęs skirtingų dalykų – kūno kultūros, lietuvių kalbos, istorijos mokytojus bendram tikslui: surengti vaikams turiningą laisvalaikį, kuriuo metu jie pajustų pakilią priešventinę nuotaiką, praplėstų žinias, pajudėtų, pasivaržytų su kitų miestų, vietovių vienmečiais. Popietėje „Sportuok, mokykis, tobulėk“ dalyvavo Jonavos r. Žeimių pagrindinė mokykla (komanda „Šmaikštuolės“), Jonavos Justino Vareikio progimnazija (komanda „S-protas“), Kaišiadorių r. Žaslių pagrindinė mokykla (komanda „Žasliečiai"), Kauno Vaidoto pagrindinė mokykla (komanda ,Vaidotiečiai“), Kauno r. Lapių pagrindinė mokykla (komanda ,,Lapiukai“), Jonavos r. Ruklos Jono Stanislausko pagrindinė mokykla (komanda ,,Žvaliukai“). Rungčių būta įvairių – bėgimo, smiginio, testų sprendimo, dėliojimo, kūrybos. Komisijos nariams teko nemažai padirbėti skaičiuojant taškus. Įdomu buvo ne tik dalyvaujantiems, bet ir stebintiems varžytuves. Vaikai labai stengėsi – juk nugalėtojų laukė ne tik garbės raštai, bet ir taurės, medaliai. „Nors turbūt svarbiausia, –  pabrėžė Ruklos Jono Stanislausko mokyklos direktorius Darius Mackus – tai  ne pergalės, o noras tobulėti, judėjimas, tai, kad neliekame tik savo erdvėje, bet norime bendrauti, pamatyti, pažinti, susidraugauti“.
Aptardamos renginį „Sportuok, mokykis, tobulėk“ organizatorės Irūna Januškevičienė, Eglė Kazlauskienė, Lilija Stepšienė bei Ema Vosylienė dėkojo Jono Stanislausko mokyklos administracijai, visoms atvykusioms mokykloms už pagalbą bei dalyvavimą popietėje.
Manau, kad moksleiviai, dalyvavę tokiame renginyje, pasisėmė geros nuotaikos, sustiprino  pilietiškumo savimonę, pagilino žinias apie Lietuvą, jos istoriją, lietuvių kalbą, sportą.
Šešių mokyklų moksleiviai Nepriklausomybę paminėjo Rukloje. Simboliška, kad Nepriklausomybės šventė, kuri jungia tautą, suvienija žmones bendriems troškimams ir tikslams ateina atgyjančios gamtos metu - pavasarį. Pavasariu dvelkė ir Ruklos Jono Stanislausko pagrindinėje mokykloje kovo dešimtą dieną vykęs renginys, skirtas Nepriklausomybės dienai paminėti, taipogi suvienijęs skirtingų dalykų – kūno kultūros, lietuvių kalbos, istorijos mokytojus bendram tikslui: surengti vaikams turiningą laisvalaikį, kuriuo metu jie pajustų pakilią priešventinę nuotaiką, praplėstų žinias, pajudėtų, pasivaržytų su kitų miestų, vietovių vienmečiais. Popietėje „Sportuok, mokykis, tobulėk“ dalyvavo Jonavos r. Žeimių pagrindinė mokykla (komanda „Šmaikštuolės“), Jonavos Justino Vareikio progimnazija (komanda „S-protas“), Kaišiadorių r. Žaslių pagrindinė mokykla (komanda „Žasliečiai"), Kauno Vaidoto pagrindinė mokykla (komanda ,Vaidotiečiai“), Kauno r. Lapių pagrindinė mokykla (komanda ,,Lapiukai“), Jonavos r. Ruklos Jono Stanislausko pagrindinė mokykla (komanda ,,Žvaliukai“). Rungčių būta įvairių – bėgimo, smiginio, testų sprendimo, dėliojimo, kūrybos. Komisijos nariams teko nemažai padirbėti skaičiuojant taškus. Įdomu buvo ne tik dalyvaujantiems, bet ir stebintiems varžytuves. Vaikai labai stengėsi – juk nugalėtojų laukė ne tik garbės raštai, bet ir taurės, medaliai. „Nors turbūt svarbiausia, – pabrėžė Ruklos Jono Stanislausko mokyklos direktorius Darius Mackus – tai ne pergalės, o noras tobulėti, judėjimas, tai, kad neliekame tik savo erdvėje, bet norime bendrauti, pamatyti, pažinti, susidraugauti“. Aptardamos renginį „Sportuok, mokykis, tobulėk“ organizatorės Irūna Januškevičienė, Eglė Kazlauskienė, Lilija Stepšienė bei Ema Vosylienė dėkojo Jono Stanislausko mokyklos administracijai, visoms atvykusioms mokykloms už pagalbą bei dalyvavimą popietėje. Manau, kad moksleiviai, dalyvavę tokiame renginyje, pasisėmė geros nuotaikos, sustiprino pilietiškumo savimonę, pagilino žinias apie Lietuvą, jos istoriją, lietuvių kalbą, sportą.